Selasa, 20 Julai 2010

OPPA dan UNNI

BLOG CONTEST OPPA dan UNNI

Aku menyertainya~~~~
~~ini adalah banner utk pertandingan itu~~

syarat-syarat penyertaan mudah je..
1. korang mstilah ade blog sendiri n jd follower www.aeinvircute.blogspot.com dan warganegara malaysia..
2. pilih salah satu gambar yang disediakan kt bwh n edit ikot kreativiti masing2..(tahan la mata ckit ye...muahahaha...kapel ni bkn terensem or tensantek or ter'hot abad ini.. )
3. sediakan satu entry bertajuk "Oppa dan Unni".
4. kandungan entry mestilah letak (da kategori wajib tau) serangkap lirik lagu yang sweet mweet tau..x kesah la omputih ke, melayu ke, indon ke, singapore ke..erk..jgn lupa letak tajuk n penyanyi dia skali k..
5. letakkan banner yg chumel kt atas tu (chomel ke??muahaha) kt side bar blog korang dan di link kan kepada entry ini untuk promote contest ni tau..
6. lastly..letak link entry kowang 2 kt komen bawah ni k..
dan INI ada HASIL karyaku UNTUK contest ini
TEMA yang dipilih adalah mengenai POSTER sesebuah filem..
SO hayatilah posternya....
dan konon-kononnya...Tajuk filem itu adalah.. KAU KU SAYANG

click utk besarkan picture ini ya..

DAN lagu yang dipilihan seiring dengan gambar ini (kira lagu tema filem ni la konon-kononnya) adalah daripada PENYANYI PUJAAN HATIKU a.k.a PENYANYI NO 1 MALAYSIA siapa lagi kalau bukan DATO' SITI NURHALIZA dengan lagunya KAU KU SAYANG...

 klik untuk lihat pic dengan lebih jelas

DENGAN itu...berakhirlah ...
SEKIAN, TERIMA KASIH
Kau tersenyumKu terpaku
Cahya di wajahmu
Hanyalah untukku
Sinaran matamuMenusuk di kalbu
Tak mungkin ku melupakanSebegini pengalaman
Lalu hati pun berkataSegala untukmu
Satu masa nantiPasti kau temui
Tabahkanlah hatiJangan lupakan Ilahi
Akan tiba bahagiaTak mungkin sendirian
Terhurai dalam lagu berkumandang
Di buai dalam mimpi
Kau ku sayang
Segala untukmu


1 ulasan:

aein berkata...

thanx join...caya lh asri..
kreatif..

Related Posts with Thumbnails