Selasa, 20 Julai 2010

..::CONTEST FOTO COUPLE PALING HOT::..

SAYA MENYERTAI PERTANDINGAN LAGI!!!

  1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman "nurulchumel.blogspot.com"
  2. Mesti menjadi followers blog ini..
  3. Sila lah buat entri tentang tajuk contest ni..sertakan sekali foto anda and kekasih ke, tunang ke, isteri ke, suami ke, or..skandal ke..hehe..whatever la..siblings pun boleh..asalkan dlm foto tu mesti la 2 org..dah nama pun couple..mestilah 2 org kan..
  4. Foto mestilah menarik..kalau rajin, edit2 lah sket gambar tuh..i ni kan pencinta keindahan..so, haruslah anda yang join contest ni mesti wat yang terbaik..oke?
  5. Then, dah siap wat entri tuh, sila lah link kan entri anda tuh ke blog i ni.. *wajib*.. tolong letak link entri anda di bahagian comment yer..promosi kan link ni utk jadi referral yang tertinggi..
  6. Promote banner kat atas tuh pada blog anda ye..lg banyak anda bodek, lebih besar peluang anda utk menang..hehe..
  7. Hadiah??haaa... ♥ Wang Tunai RM 30 serta Special Award dari nurulchumel.blogspot.com utk Entri terbaik..(satu penyertaan shj)  ♥ Wang Tunai RM 20 beserta Special Award untuk Referral tertinggi.. ♥ 5 hadiah saguhati berbentuk Award Khas dari nurulchumel.blogspot.com
  8. Hehe..setiap penyertaan hendaklah sertakan sekali no akaun Maybank atau CIMB ye..utk memudahkan urusan penyerahan hadiah..hehe..
  9. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 July 2010..jam 12 tengah malam..

So, kepada sesiapa yang berminat dengan contest ini, anda still banyak masa lagi..tp, jgn lah lambat2 pulak..nanti tiba2 dah sampai tarikh tutup.. i menantikan penyertaan yang terhebat dari u alls..sebab i tau, u alls semua memang berbakat kan??hehe..oke!
Selamat Ber'contest'!!
Tata!

MAKA dengan itu...ayoh lihat pic saya....
 
Ditegaskan di dalam PICTURE ini bukanlah kekasih atau buah hati saya....tetapi SAHABAT BAIK saya...yang boleh dipanggil KAKAK... namanya KAK IMA......
click untuk besarkan picture ini
 
DAN inilah TANDA persahabatan kami....
 
p/s- cik nurul...kalau MENANG nanti baru saya bagi nombor akaun BANK...
 
hope so adalah harapan untuk menang ya cik nurul
 
HEHEHE!!!!!!!!
 
add la saya kat FB : ASRI MAKHTAR     

1 ulasan:

Nurul chumel berkata...

insyaAllah..kalo i dah wat final touch nnt, terkena kat u, u la winner..hehe..
anyway, best of luck oke..

Related Posts with Thumbnails