Selasa, 20 Julai 2010

..::MR & MRS LANUN, THE CONTEST::..

 
syarat-syarat penyertaan:
  1. mesti ada belog sendiri, warga negara malaysia, menetap di malaysia dan menjadi follower blog ni. tak follow tak sah disisi undang-undang
  2. letak banner diatas kat sidebar blog korang dan link terus ke entri contest ni.. 
  3. tag seorang rakan blogger dan org tu mesti tau dirinya di tag..
  4. sertakan gambar sendiri bersama jejaka/gadis yang menjadi pakwe/makwe korang ataupun diminati/disayangi/idola korang/secret admire/pelakon kesayangan korang, etc..bukan gambar kawin ok? kasihanilah aku yang belom ada org masuk meminang ni...
  5. korang kena letak nama Mr & Mrs Lanun kat kat orang2 yang dlm gambar ..design dan posing ikut idea korang. ikut suka korang la nak wat cemana. tak edit pun xpe, janji ada "nametag" mr & mrs lanun tu kat gambar korang. paling penting, letak caption.
  6. buat satu entri, backlink ke blog ni..
  7. penyertaan dinilai dari segi gambar korang dan caption yang best :) 
DIANJURKAN OLEH:
INILAH picTURE LAnUN SAYA...HEHE
 
 CAPTION:
bila lanun BERSAHABAT...dunia bagai BISU sementara
 
ENJOY FOLLOW THIS CONTEST
 
RAKAN YANG DI TAG:

3 ulasan:

nfahk berkata...

hye.. i dh update ur link tau.. thanx for joining and goodluck dear.. ^___^

.s.o.f.i.a. berkata...

good luck bro!!!

Asri Makhtar berkata...

thank u nfahk....dan sofia.....
hope so ada harapan~~~~

Related Posts with Thumbnails